lauantai 26. marraskuuta 2011

Renzo

Tässä yhteenveto uudesta toistuvasta tapahtumasta Renzon vaeltavat markkinat. Huomaa, että osa tiedoista on muuttunut. Esimerkiksi uusimman tiedon mukaan käyttämättä jääneet ylimääräiset liput sekä pelimerkit säilyvät näiden markkinoiden jälkeen odottamassa seuraavaa Renzon tapahtumaa. Myös uusien pelien tuleminen markkinoille jatkossa on mahdollista ja toivottavaa.

Markkinoille pääsee pelaamaan monista muista tapahtumista poiketen kartalta, eikä kaupungin tapahtuma-aukiolta.

Renzon markkinoilla ei ole vielä kovin paljon ruuhkaa, areenalla on kaksi peliä. Ruista ranteessa ja Muserra myyrä ovat molemmat nopeuspelejä, joissa reakointinopeus on avainasemassa. Nämä pelit eivät siis valitettavasti sovellu aivan kaikille.

Muserra myyrä -peli


Muserra myyrä -peli on oikeastaan aivan sama peli kuin monissa tivoleissa oleva peliautomaatti. Kentällä on 9 paikkaa joihin ilmestyy joko myyrä tai pupu. Myyriä pitää mätkiä puunuijalla eikä pupuihin taas saa osua.

Myyräpeli maksaa 2 lippua yhdeltä pelikerralta. Suht helposti pelissä saa palkinnoksi esimerkiksi 3 voittopolettia.

Mitä paremmat pisteet sitä enemmän saa palkintopoletteja. Jotta saa vähintään yhden poletin, täytyy saada vähintään 500 pistettä.

Ruista ranteessa -peli



Ruista ranteessa -pelissä pitää saada kahdessa mittarissa heiluvat osoittimet pysähtymään keskelle vihreää aluetta. Tulosta yritetään kolme kertaa ja osoitinten heilunta nopeutuu loppua kohti. Yksi peli maksaa yhden pelilipun. Tätä voi siis pelata kaksinkertaisen määrän myyräpeliin verrattuna samalla lippumäärällä.

Ensin ylempi kaari, osoitin pyäytettävä mahdollisimman keskelle. Sitten heti perään alempi suora palkki samalla tavalla. Muutama pelaaja kertoo foorumilla vinkiksi, että hiirennapin voi painaa ensin pohjaan ja sitten vasta nostaa sormen kun haluaa osoittimen pysähtyvän. Varsinkin viimeisellä nopeimmalla kerralla oikea ennakointi on tarpeen.



Vaikka ei aivan huipputuloksia saisikaan, palkinnoksi saa melko helposti 4 palkintopolettia.

Tässä pelissä pitää saada vähintään 10 000 pistettä, jotta saa yhden palkintopoletin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti